Mačke se suočile s "prozirnim zidom" da bi došle do piletine. Njihove reakcije su hit

Screenshot: YouTube

PSI će sve učiniti za hranu. Spremni su stajati kraj stola i neumorno moliti za komadić tvog obroka i pritom te gledati očima kojima rijetko tko može odoljeti. Naravno, u većini slučajeva potrebno ih je ignorirati, jer znamo da psi uglavnom ne smiju jesti hranu koju mi jedemo. No ako se radi o maloj količini nečega što im je dopušteno, oni će uvijek pobijediti.

Nekada je taj pogled toliko sladak i mio da se moramo ustati i dati im pseću slasticu. Mačke imaju nešto drugačiju taktiku. Često se popnu samo kako bi ocijenile ono što jedeš pa te pogledaju s gađenjem i produže. No kada se približiš kuhinjskim elementima, skaču čak iz sna kako bi se mazile o tvoje noge te ti glasnim mijaukanjem pokazale da su spremne za hranu.

Vlasnica iz videa odlučila je svoje mačke "ponuditi" KFC piletinom. Očito ni mačke na nju nisu otporne te su pokazale veliko zanimanje za to pohano čudo. Ono što ih je dijelilo od kartona punog piletine je "prozirni zid" napravljen od prianjajuće folije. Reakcije njezinih sedam mačaka na tu prepreku su urnebesne, a možete ih pogledati u videu koji slijedi. 

Pročitajte više