Mama rakunica dovela svoje bebe na upoznavanje sa ženom koja im svaki dan daje hranu

Foto: TikTok

BRITTANY Seidel u travnju 2021. kupila je novu kuću. Prethodni vlasnik bio je poznat po brizi o divljim životinjama pa je Brittany isprva bila iznenađena brojnim neočekivanim gostima koji su joj navečer znali "pokucati" na vrata. 

Životinje su bile naučene dobiti večeru, a među njima je bila i ženka rakuna imena Roxie. Iako je bila oprezna, Brittany je shvatila da je životinja prijateljski raspoložena pa ju je počela hraniti. U svega par dana su izgradile snažnu vezu.

A onda je Roxie jednoga dana na travnjak pred kućom stigla sa svoje četiri bebe. Brittany je tako doznala da je postala majka i da je mladunce dovela na upoznavanje sa ženom koja im svakodnevno osigurava hranu i poslastice. Preslatku snimku Brittany je objavila na TikToku pa skupila milijun i pol pregleda.

@brittany.rose.xo Roxie brought her babies! #roxietheraccoon #raccoontok #raccoonsoftiktok #babycoon #babyraccoons #kits #raccoonfamily #fyp ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Live Science opisuje rakune kao okrugla, čupava stvorenja s čupavim repovima i crnom krznenom maskom koja im prekriva područje oko očiju. Peta pojašnjava da su ljudi zauzeli većinu tradicionalnog staništa rakuna, a oni su znatiželjni po prirodi pa su naučili koegzistirati s ljudima, zbog čega su njihovi susreti vrlo česti. Iako ove životinje izgledaju slatko, mogu biti prilično okrutne kada im se priđe jer ljude mogu vidjeti kao prijetnju. 

Pročitajte više