Medo je ostao bez vlasnika i traži novi dom: Obožava ljude, djecu, pse i mačke

Foto: Index Oglasi

Ovog Božića, pas Medo iznenada je ostao bez svog vlasnika Ede. Medo i Edo živjeli su u maloj kući s velikim vrtom gdje je Medo proveo prve tri godine svog života. Nažalost, zbog životnih okolnosti, Edina kći ne može zadržati Medu pa mu traži dom.

"Iako je velik i snažan, Medo je dobar k'o kruh, obožava ljude, djecu, druge pse, čak i mace. Navikao je na život na otvorenom, ali trenutno živi u stanu u Zagrebu i ponaša se kao da je oduvijek kućni pas. Najviše od svega uživa u društvu ljudi i dugim, sporim šetnjama. Ne traži velika istrčavanja. Potpuno je zdrav, zgodan i lijep, vedrog duha, u najboljim godinama i traži novu priliku da nekome uljepša život i da ostavi ove tužne praznike iza sebe", govori Edina kći o Medi.

Ako znate nekoga tko bi volio udomiti Medu, možete se javiti na broj 091 5021 205.

🐻 Prošlo je mjesec dana od najtužnijeg Božića ikad, a Medo još nije našao novu kuću i novog tatu ili mamu.😢 Osim što je po prirodi dobar ko kruh i sladak ko med, u međuvremenu je drastično radio na sebi - preselio se u Zagreb, živi u stanu i ponaša se ko da je oduvijek kućni pas, okupao se, isfenirao i namirisao, pa čak je i stisnuo zube i odrekao se muškosti. Sve kako bi se brže skrasio. Naš Stipe ga naravno ne tolerira pa moramo čim prije doći do nekog sretnog rješenja. Ako imate bilo kakvu ideju za Medu ili želju da udomite najboljeg psa u svemiru, molim vas javite nam se. Rea: 091/ 5021 205 Hvala na sheranju!

Objavljuje Rea Rajcic u Nedjelja, 4. veljače 2024.

"Možemo ga dovesti u njegov novi dom, gdje god on bio, kao i pomoći oko hrane i ostalih potrepština. Medo je okupan, cijepljen, kastriran i potpuno zdrav", dodaje se.

Više Medinih fotografija možete pronaći na Index Oglasima.

Pročitajte više