Medvjedica s medvjedićima zalutala u dvorište, presladak prizor je snimljen

Screenshot: TikTok

JESTE li ikada pomislili da biste mogli postati internetska senzacija zahvaljujući neočekivanim gostima u svom dvorištu? Upravo to se dogodilo TikTok korisniku @trailcam_tomu iz sjevernog Ontarija, koji je snimio nevjerojatan prizor. U svom dvorištu je uočio američku crnu medvjedicu i njezina dva mladunca.

@trailcam_tom Went to the bush today to hang trail cameras....should have set up in backyard...follow me on Instagram at trailcam_tom 🤔#blackbear #bears #animalsoftiktok #funnyanimals #babybears #trailcam ♬ original sound - trailcam_tom

Njegov prvi objavljeni video prikazuje snagu majčinske ljubavi i potrebu za zaštitom potomaka. Naime, medvjedica je hrabro preskočila drvenu ogradu kako bi istražila ima li ikakve opasnosti u dvorištu. Medvjedići su očito bili oduševljeni majčinim potezom te su je pokušali pratiti, ali su bili premali da bi se popeli na ogradu. Nestrpljivo su čekali da se medvjedica vrati i pokaže im drugi put.

@trailcam_tom So the mischievous baby bears managed to crawl under my gate...and Momma followed, over the gate...not good 🙄 #babybears #animalsoftiktok #funnyanimals ♬ original sound - trailcam_tom

U drugom videozapisu medvjedići su konačno uspjeli naći ulaz u dvorište i sada sretno šeću sa svojom majkom. Ova simpatična obitelj crnih medvjeda postala je hit na TikToku i širom svijeta, a korisnici društvenih mreža ne prestaju komentirati koliko su slatki.
 

Pročitajte više