Mercedes-Benz u suradnji s MiaCarom napravio krevete, ogrlice i vodilice za pse

Screenshot

U STUTTGARTU se 16. lipnja obilježava Dan pasa, dan koji je inicirala Njemačka organizacija za pse (VDH) kako bi se podigla svijest o važnosti ljubimca u društvu jer smatraju da nas životinje čine sretnima, a to je i dokazano.

Mercedes-Benz je osmislio poklon zahvale za vjerne četveronožne prijatelje te su u svoju kolekciju ove godine dodali i ogrlicu, vodilicu i krevet, u suradnji s Njemačkom obitelji MiaCara čiji je moto "prekrasan život sa psima i mačkama", koji je ispisan i na njihovoj obiteljskoj zastavi.

Kao i ljudi, i psi trebaju svoje mjesto u kući koje mora biti posebno dizajnirano kako bi im bilo ugodno i kako bi se mogli opustiti. Pseći jastuci odnosno kreveti su napravljeni ergonomski te se mogu prati, a ima ih u raznim veličinama kako bi se na njima i mali i veliki psi osjećali udobno.

Ogrlice su napravili u tamnosivoj boji od Saffiano kože i također su dostupne u tri veličine. Kopče su napravljene od nehrđajućeg čelika te imaju mali privjesak Mercedes. Uz ogrlicu ide i vodilica duga 195 centimetra, čija se dužina može regulirati karabinerima.

No to nije sve, uz ovu kolekciju dolazi i torbica za poslastice također napravljena od Saffiano kože te je dizajnirana da se da zatvoriti jednostavnim potezom vezice, a donji dio vrećice za poslastice ima mjesto za vrećice za izmet koje se lako izvlače u slučaju potrebe.

Kako bi vlasnici mogli nesmetano bacati igračke psu, torbica za poslastice se može bez problema prikvačiti na remen, torbu ili kaput.

MiaCara je obiteljska firma osnovana 2011 godine i posvetili su se izradi proizvoda za pse i mačke koji su primarno funkcionalni i dobri za životinje, a istovremeno i stilski posebni.

Njihovi proizvodi su napravljeni od ekskluzivnih materijala s inovativnim dizajnom i promišljenim konceptom tako da se savršeno uklapaju u ono što predstavlja Mercedes-Benz. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više