Mikko i Kiša traže udomitelje, glavni uvjet je da u novi dom odlaze zajedno

Foto: Facebook/Udruga Devet Života

PREDIVNE mačke Mikko i Kiša traže zajednički dom. Ove mačke su štićenici udruge Devet života, a svoje trenutno vrijeme provode kod tete čuvalice. Cijepljeni su i tretirani protiv parazita, udomljuju se u stan bez izlaska van te obitelj bez vrtićke i mlađe djece. Pogledajte što su o ovom slatkom dvojcu napisali iz udruge:

"Mikko i Kiša traže zajednički, zauvijek dom. Možda nisu svačiji prvi izbor, no Mikko je stara duša, živio je već stotinu puta i zna koliko je ljubav dragocjena. Kiša je nova, čista kao suza. Zajedno su savršen par. Ljubav koja se ne daje za siću, ne daje se za prazna obećanja. Tražimo ljude koji će ih primiti i voljeti takvima kakvi jesu. Malo neispravni, ali puni sreće i nevine ljubavi. 

Mikko je meka srca, a Kiša je tu da ga vodi kroz život i drži za šapu. Bila mu je podrška od prvog trena kad su se još kao bebe upoznali. Ona je predivna, strpljiva i duša joj je vesela. Prava je terapeutkinja. Iako ih oboje volimo, naš je dom pun, a sezona mačića dolazi. Naša misija je da ih othranimo i postavimo na noge te da ih pošaljemo u bolji život nego što su im neki ljudi prije namijenili", dio je objave na Facebook stranici udruge. 

Svi oni koji su zainteresirani omogućiti ovom predivnom dvojcu savršen dom, neka se jave na Facebook stranici udruge. 

✨Mikko i Kiša traže zajednički zauvijek dom✨ Evo što o njima kaže njihova teta: Moji prvi prošlogodišnji dudaši...

Objavljuje Udruga Devet ŽivotaUtorak, 9. travnja 2024.

Pročitajte više