Mislio je da životinje nemaju osjećaje, a onda je jedan kunić promijenio sve

Screenshot: YouTube

IAKO je ljubiteljima životinja to neshvatljivo i nezamislivo, mnogi ljudi i dalje misle kako životinje nemaju osjećaje. One su za takve ljude "samo životinje" i ništa drugo. Isto je mislio i čovjek iz naše priče. Njegovi prijatelji dobro su znali kakav je po pitanju životinja pa ih je sve šokirao kada je promijenio mišljenje. Sve je počelo s jednim kunićem kojeg je dobio na čuvanje.

Trebalo je to trajati nekoliko tjedana, dok je njegova djevojka na putu, no na kraju se nije mogao odvojiti od njega. Nažalost, taj je kunić uginuo, a njegovog novog vlasnika to je užasno pogodilo.

Najprije nije htio ni pomišljati na udomljavanje, no vrlo je brzo shvatio da je usamljen te da želi još jednom kuniću pružiti ljubav i dom. Udomio je kunića koji je živio kod starijeg bračnog para u šupi. Kaže kako ga nije mogao ostaviti u takvim uvjetima. Od prvog dana postali su najbolji prijatelji.

Ono što je bitno u ovoj priči je to da je netko tko je mislio da su "životinje samo životinje" shvatio da ove male loptice imaju osobnost, i to kakvu! Potrebno je životinjama dati samo šansu i vaše će se mišljenje sigurno promijeniti. Životinje koje spasite iz užasnih uvjeta bit će vam zahvalne cijeloga života. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više