Monstrum od vlasnika odlučio istetovirati svog psa oko očiju, njuške i ušiju

Screenshot

INTERNET su nedavno zgrozile slike psa s tetovažama oko očiju i njuške. Njegov je vlasnik Emerson Damasceno, tattoo majstor iz južnog Brazila. Damasceno se branio nevjerojatnom tvrdnjom da tetovaže bijelog terijera štite od raka.

Navodi da pas ima rijedak oblik raka zbog kojeg mu je koža vrlo osjetljiva na sunčevu svjetlost. Međutim, svoje navode nikad nije dokazao, a slike je ubrzo uklonio. Unatoč tomu, šteta je već učinjena, a internetska zajednica osudila je njegov čin i proglasila ga zlostavljačem životinja.

Pokrenuta je peticija za kažnjavanje Damascena koju je već potpisalo preko 1000 ljudi. Još se ne zna hoće li Damasceno odgovarati za svoj čin.

Ovo nije jedini slučaj tetoviranja pasa. U jednom ranijem slučaju čovjek koji je tetovirao psa bio je kažnjen. On je svog psa odveo veterinaru koji ga je uspavao i za vrijeme operacije je istetovirao psu srce kako bi pas izgledao "cool". Ovo je okrutnost i svatko tko napravi nešto takvo treba biti kažnjen! 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više