Motorist je uživao u vožnji sve dok nije uočio nešto čudno

Screnshot

MOTORIST je uživao u svom danu i vožnji, no nije očekivao da će imati ovakvu avanturu. Usred vožnje sa strane uz cestu vidio je da se nešto miče. Nije bio siguran o čemu ili kome se radi pa je sišao s motora kako bi bolje vidio.

Kada se približio ogradi, vidio je sirotu bebu klokana kako se muči i bori za život. Popeo se preko ograde kako bi pomogao ozlijeđenoj životinji koja je odmah počela paničariti, ali ju je uspio uloviti.

Odmah je provjerio je li ozlijeđena. Beba klokan se u njegovom naručju smirila, a on je shvatio da je tek rođena. Pogledom je tražio njegovu majku, no nje nije bilo na vidiku. Stavio je malenog na pod da vidi može li hodati, ali se on stalno rušio i nije bilo šanse da preživi sam.

Stavio ga je na toplo ispod svoje jakne i uputio se do najbližeg centra za spašavanje divljih životinja. Nakon duge vožnje od 80 kilometara, konačno su stigli do cilja.

Zahvaljujući motoristu koji je stao i pomogao mu, ovaj klokan ima priliku za sretan i dug život. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više