Na odmoru našli napuštenog mačića u lošem stanju i odveli ga doma. Pogledajte ga sad

Foto: Instagram/TikTok

KARL je sa suprugom otišao na odmor na Filipine kada su pronašli napuštenog mačića koji je hitno trebao veterinarsku pomoć. Pronašli su ga u jako lošem stanju i slijepog na desno oko. Nakon pregleda kod veterinara odveli su ga u apartman koji su unajmili.

Svoj odmor posvetili su pomaganju mačiću da se oporavi. Nakon što je njihov odmor završio, a mačku je bilo bolje, odlučili su da povesti sa sobom kući. 

"Kad se oporavio, postao je razigran. Kad je došlo vrijeme da se vratimo nazad u Singapur, zaljubili smo se u njega i osjećali smo kao da treba biti s nama. Utjecao je na nas da više pomažemo mačkama. Moja žena počela je pomagati u skloništima", rekao je Karl za The Dodo.

@thedodo

Karl dedicated his whole vacation to saving this kitten 😻 But, the adventure really begins when he finally gets him home! He spoke to us about his new mission to save as many cats as possible ❤️ And keep up with @zoeandcubi on Instagram!

♬ original sound - The Dodo

Predivna transformacija

Na svom Instagram profilu rekao je kako su mačića nazvali Cubi po mjestu gdje su ga našli.

"Kad smo otišli na odmor na Filipine, imali smo sve organizirano. Dogovorili smo sve stvari koje smo trebali obaviti i ljude s kojima smo se trebali naći. Ali sve se promijenilo kada smo vidjeli gotovo beživotnog mačića na parkingu.

Morali smo odgoditi/otkazati planove tijekom prvog tjedna odmora kako bismo se pobrinuli za njega i osigurali da se oporavi. I do kraja našeg dvotjednog putovanja, shvatili smo da je to bio jedan od najsmislenijih odmora koje smo ikada imali", napisali su.

Pogledajte kako mačak sada izgleda. Transformacija je nevjerojatna. 

Pročitajte više