Na ovo trebate paziti kad kupujete ID privjesak za svog ljubimca

Foto: Press

U MORU različitih stilova, oblika, motiva, materijala i posebnih karakteristika identifikacijskih pločica za kućne ljubimce nije se uvijek lako snaći. Ponuda ID privjesaka je raznovrsna i bogata, ali koji je najbolji baš za vašeg ljubimca? Donosimo vam savjete koji će vam olakšati odabir identifikacijske pločice.

Ovo su najvažniji detalji na koje trebate paziti pri donošenju odluke o kupnji ID pločice za ljubimca za svog psa ili mačku.

Veličina ID privjeska – vrlo važno je odabrati odgovarajuću veličinu identifikacijskog privjeska, naročito kada je namijenjen za manjeg psa ili za mačku. Prevelik ID privjesak stajat će prenisko i smetat će ljubimcu.

Namjena – ovisno o količini informacija koje želite gravirati na ID privjesak, treba odabrati vrstu privjeska. Primjerice, ako želite na privjesak upisati što više kontakt podataka, ime, adresu, možda i više od jednog telefonskog broja, najbolje je odabrati privjesak za graviranje s obje strane ili adresar u obliku kapsulice koja sadrži papirić sa svim željenim podacima.

Posebne karakteristike – ako vam je važna dugotrajnost i nečujnost ID pločice, idealan izbor za vas i vašeg ljubimca su tihi privjesci iz linije HushTag koji su obloženi gumom. Ovaj inovativan model ID privjeska osigurava dodatnu zaštitu metalnog dijela pločice i upisanih podataka, istovremeno prigušujući ili potpuno eliminirajući zvuk kuckanja pločice o druge privjeske ili metalni dio ogrlice, koji nekim ljubimcima i vlasnicima zna biti i neugodan.   

Stil – svaki ljubimac ima jedinstvenu osobnost, koju možete dodatno istaknuti i odabirom prikladnog dizajna njegovog ID privjeska. MyFamily pločice za graviranje nude tako više od stotinu različitih varijanti, ponešto za svakog psa ili mačku, od kolekcije Friends koja predstavlja najpopularnije pasmine pasa i mačaka, sve do luksuzne Glam linije ID privjesaka ukrašenih pravim Swarovski kristalima.

Nakon odabira najboljeg ID privjeska, na redu je onaj najvažniji korak, a to je upisivanje identifikacijskih podataka koji će pomoći zaštititi sigurnost vašeg ljubimca u svakoj prilici.

Graviranje podataka na ID pločicu najčešći je način upisa podataka, a posebno je praktično kada ga možete obaviti odmah pri kupnji privjeska. To je slučaj kod MyFamily privjesaka čiji proizvođač osigurava i besplatnu uslugu graviranja, čak i kada je riječ o online narudžbi.

Ako MyFamily privjesak kupujete u Pet centar trgovini graviranje možete obaviti i sami, na modernom samouslužnom uređaju, lako i brzo, u samo 2 minute.

Pročitajte više