Najbogatiji pas na svijetu ima privatni avion i kuhara te prodaje svoju veliku vilu

Foto: Instagram

GUNTHER VI. je najbogatiji pas na svijetu, a dolazi iz dinastije pasa koji su živjeli hedonističkim životom. Prije nekoliko sati su svjetski mediji prenijeli da Gunther prodaje svoju vilu u vrijednosti od 31.75 milijuna dolara, a ukupna vrijednost imetka kojim upravlja iznosi približno pola milijarde dolara. 

Guntherovo osoblje koje upravlja njegovom imovinom je odlučilo prodati vilu u Miamiju. Tu je vilu Guntherov predak kupio od pjevačice Madonne za 7.5 milijuna dolara prije dva desetljeća. Kako prenosi londonski The Times, Gunther VI. je uživao spavati u Madonninoj spavaćoj sobi. Vila je sagrađena u toskanskom stilu i ima pogled na ocean. 

Razlog za prodaju vile je bio taj što su cijene nekretnina jako porasle, a zbog više nekretnina koje Gunther posjeduje, nije bio problem prodati ovu vilu. 

Ovom je prodajom ojačan Guntherov fond koji je pokrenut 1992. godine, u doba Gunthera III. Te je godine umrla njegova vlasnica, grofica Karlotta Liebenstein, i sve ostavila svom psu, a potom se razvila cijela dinastija bogatih pasa. 

Trenutni Gunther voli putovati svijetom u privatnom avionu, ima vlastitog kuhara koji se brine da jede samo najbolju hranu, a za doručak mu se poslužuju samo kuhani i najukusniji komadi mesa, prenosi Times. 

Jedna od upraviteljica Guntherove zaklade je Carla Riccitelli, koja je primarno zadužena za pitanje nekretnina. Uz nekretnine, zaklada u vlasništvu ima i muški nogometni tim i ženski plivački tim. 

Riccitelli je dodala da Guntheru nije baš lako kad dođe kod nje u Toskanu jer se nekako mora nositi s njezinih šest mačaka. 

Pročitajte više