Najslađa krađa stoljeća: Štene ukralo zdjelu s hranom velikom psu

Screenshot: YouTube

POSTOJI nešto neodoljivo u gledanju štenaca koji tek otkrivaju svijet. Ako ste ikada doma imali štene, znate da je s njim apsolutno sve zabavno i slatko - njihov šeprtljavi hod, prvi odlazak u šetnju, prvi pokušaji savladavanja stepenica i penjanja na krevete i kauče. Sve to gledamo posebnim pogledom i sve to u nama izaziva posebne osjećaje.

Štenci nas jednostavno znaju raznježiti u sekundi, no znaju biti i užasno smiješni u svemu tome. Smiješni su zvukovi koji proizvode kada prvi put pokušavaju zavijati ili lajati. Smiješni su kada su zbunjeni zbog svih onih stvari koje su im nepoznate i koje tek otkrivaju. Najslađi su kada su "glasni" i hrabri i kada se ne boje većih od sebe.

Štene iz videa pravi je primjer za to. On je odradio najslađu i najsmješniju krađu ikada. Došetao je do svog starijeg psećeg sustanara i zgrabio zdjelu s hranom usred njegove večere. Veliki pas ga je zbunjeno gledao i pokušao pogledima dati do znanja vlasnici da to stvarno nije u redu. Taj smiješni scenarij pogledajte u videu koji slijedi. 

Pročitajte više