Ne zlostavljaju se samo psi: Pogledajte što su napravili jadnoj zmiji

 Foto: 123rf.com

KADA je dobio poziv kako se u dvorištu jedne obiteljske kuće u Miami Dade okrugu na Floridi nalazi ogromni piton vatrogasac Scott Mullin niti sanjao nije o onome što će zateći na licu mjesta!

Kako navodi Miami Herald umjesto ogromne zmije kakve se na tom području često viđaju pronašao je bebu kraljevskog pitona dugačku 35 centimetara kojoj je netko zašio usta.

Prema procjenama stručnjaka usta su joj bila zašivena najmanje mjesec dana, zbog čega je zmija dobila gljivičnu infekciju.

I had a strange call today. Now you may think any call I run at Venom One would be strange but this one was a first. ...

Posted by Scott Mullin on 11. prosinca 2016

Srećom, vatrogasac koji se specijalizirao za spašavanje opasnih i otrovnih životinja odnio ju je kod prijatelja koji se bavi  zmijama te su zajedničkim snagama  jadnu životinju oslobodili muka.

Kako se jadna zmija našla u njihovom dvorištu obitelj koja je pozvala pomoć nije mogla objasniti, no u raspravi ispod posta koji je vatrogasac objavio na Facebooku navodi se kako je zmija vjerojatno žrtva vudu obreda, u sklopu kojeg se zmiji u usta stavlja papirić s osobnim podacima osobe na koju se baca kletva, nakon čega se usta šivaju.

Iako u njezinim ustima nije pronađen nikakav predmet, Mullin kaže kako je moguće da se papirić tijekom mjesec dana razgradio.

Pročitajte više