"Provela je sjajan dan vani": Nestala kujica iznenadila vlasnike mašnom s natjecanja

Foto: Facebook

KUJICA, križanka bigla, pobjegla je od kuće te se sigurno vratila idući dan, ali oko vrata je imala žutu mašnu koju je osvojila na natjecanju. Naime, čovjek koji ju je pronašao, odlučio ju je povesti sa sobom na natjecanje na koje se tog dana bio zaputio, prenosi Telegraph. 

Pobjegla im je iz kuće

Peter i Paula Closier bojali su se najgoreg kad je Bonnie, njihova petogodišnja mješanka, u nedjelju ujutro pobjegla iz njihove kuće u Zapadnom Sussexu, u Engleskoj. Gospođa Closier o nestanku je obavijestila policiju, veterinare te komunalne redare u pokušaju da je pronađe.

Nisu ni znali da je gospodin John Wilmer ugledao njihovu ljubimicu pokraj ceste samo nekoliko minuta nakon što je pobjegla dok je vodio svoja dva psa na izložbu u Felbridge, u okrugu Surrey.

Osvojila je treće mjesto na natjecanju

Obitelj je odahnula kada je gospođa Closier uočila objavu gospodina Wilmera na Facebooku u kojoj je tražio da se vlasnik psa javi. Nakon što je saznao da je obitelj obaviještena kako je pas kod njega na sigurnom, Wilmer je odlučio prijaviti Bonnie na izložbu u kojoj se natječu udomljeni psi. Osvojila je treće mjesto i kao priznanje dobila žutu mašnu.

"Nismo mogli vjerovati. To ne možeš izmisliti. Bonnie je bila potpuno dobro kad se vratila. Samo je mislila da je provela sjajan dan vani'', izjavio je gospodin Closier. Bonnie je njezina obitelj spasila i udomila kada je imala samo godinu dana, a pronašli su je na ulicama Krete, u Grčkoj, zajedno s još jednim psom. 

Pročitajte više