Neuhranjena kujica upala na momačku, a onda se dogodilo nešto neočekivano

Foto: Printscreen Youtube/USA Today

MNOGE čudesne priče započinju mijenjanjem planova i to onih na kojima se radilo dugo, jako i temeljito. Upravo to se dogodilo osmorici muškaraca u Tennesseeju, koji su kovali planove za momačku večer kada se u njihovoj kolibi u šumi pojavio vrlo mršav pas.

Kad se pas pojavio, muškarci su pržili slaninu. Odmah su se sprijateljili i otkrili da je kujica izuzetno simpatična i ljubazna. Nije trebalo dugo da muškarci shvate da je dehidrirana i neuhranjena. Povrh svega - izgledalo je kao da se nedavno okotila, međutim, mlijeko joj je presušilo. Dok su je hranili i davali joj vode, mlijeko joj je ponovo krenulo. Tada su shvatili da su njezini štenci zasigurno negdje u blizini.

Prateći psa, muškarci su primijetili da se ponaša vrlo zaštitnički u određenom dijelu šume. Tražeći dalje, pronašli su brlog u kojem je bilo sedam štenaca.

Prije nego što su pokupili psiće, muškarci su se uvjerili da kujica nema ništa protiv toga i da im vjeruje.

"Svako štene smo stavljali pred nju, ona bi nosom dodirnula njihove njuškice, pogledala u štene, pa u osobu koja ga drži pogledom koji je značio:'To je u redu, vjerujem ti.' Svi psići su imali veliki trbuh. Mama im je dala doslovno sve što je imala", ispričao je Craddock, jedan od momaka za ABC News, prenosi ceaserway.com. "

Muškarci su psu dali ime Annie, a štence su nazvali: Knox, Bear, Daisy, Gunner, Brimmy, Finn i Rose. Malenu krznenu osmočlanu obitelj doveli su u kolibu. Svi su bili prljavi i puni buha, pa su im momci odlučili pomoći.

"Okupali smo pse koji su svi izvađeni iz rupe, bili su jako prljavi. Grupa grubijana koja je pošla u provod umjesto toga kupala je psiće", ispričao je Craddock.

Njegovanje je potrajalo. Trećeg dana na dužnosti psećih tata, momci su odlučili novac koji su namijenili za pivo potrošiti na pseću hranu. Također im je bilo jasno da moraju smisliti plan za ovu obitelj.

Nisu željeli ostaviti Annie i njezine štence. Budući da ih je bilo osam i osam pasa, mladoženja i njegovi prijatelji  odlučili su svatko usvojiti jednog. Ova divna odluka rezultirala je time da Annie i njeni psići žive na udaljenosti osam kilometara jedni od drugih - budući da svi žive u blizini, u Michiganu.

To je bilo najbolje što se ovoj maloj psećoj obitelji moglo dogoditi.

 

 

Pročitajte više