Nitko ne može gledati fotke ovog mačka i ne pomisliti nešto neprimjereno

Foto: Facebook/Cat Named Bean

MAČKE ne možete samo voljeti, njih morate obožavati. Ako ste ljubitelj mačaka, znat ćete o čemu govorimo. One su toliko posebne da se ljubav prema njima ne može opisati. One su jednostavno posebne, jedinstvene i prepune iznenađenja.

Mačak Bean pravi je primjer za to. On obožava banane. Njegova vlasnica kaže kako je to otkrila kada je imao devet mjeseci. Prišao joj je i htio je pomirisati bananu, ona mu je to i dopustila, misleći kako će nakon toga nastaviti svojim putem, no dogodilo se nešto posve drugo.

Zahtijevao je bar zalogaj, a kada mu je spustila to ukusno voće, on ga je prvo počeo lizati. Od tada je redovno žica banane. Ona mu ih ne daje često, no kada ga počasti, nastane urnebesan scenarij. Lizanje traje i traje, a vlasnica nije mogla ne pomisliti nešto pomalo prosto i neprimjereno.

Odlučila ga je fotkati za vrijeme uživanja u banani pa objaviti na njegovim društvenim mrežama. Nije imala pojma da će taj album skupiti gotovo 50.000 lajkova. No nije banana jedina čudna hrana koju voli. Voli on i zelenu salatu, klice i kajganu. Njegov veterinar upoznat je sa situacijom, a vlasnica se drži mjera koje mu je on dozvolio. U nastavku vam donosimo te smiješne fotke. Probajte ne misliti ni na što neprimjereno!

 

Pročitajte više