Njena učiteljica nije bila spremna za ovako nešto i ovo stvarno nije očekivala

Screenshot

ZNATE onaj osjećaj kad vam je jako potreban mačić, ali vam nije pri ruci? Jedna poduzetna mala ljubiteljica mačića pronašla je rješenje za taj problem. Umjesto prolaženja teške osnovnoškolske svakodnevice bez mačje prisutnosti, ona je jednostavno odlučila povesti svoje dvije male prijateljice sa sobom u školu, kako bi mogla uživati u njihovom društvu tijekom odmora.

No, njena učiteljica nije bila spremna za ovako neobičan način rješavanja problema.

"Učiteljima kažu da moraju biti spremni na svašta, ali ja nisam bila niti malo pripremljena na dva mačića koje sam ugledala kad sam otvorila torbu s knjigama", rekla je Anna Kate Hood, iznenađena učiteljica. "Moja učenica objasnila mi je da u torbi imaju i hranu i da ih želi držati na stolu kako bi ih mogla maziti kad završi svoje zadatke. Jednostavno morate obožavati prvašiće."

Učiteljica nije komentirala kako je priča o mačićima u školi završila, ali vjerujemo da je potajno bila oduševljena tim događajem. Priča je postala hit na internetu i mnogi su ljudi komentirali kako su razočarani sobom jer se toga nisu sjetili kad su išli u školu.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više