Njihov je haski ostao slijep, no time je donio nešto posebno u njihove živote

Foto: Facebook

HASKI imena Remy bio je posve običan ljubimac. Kada su ga tek dobili, oba oka bila su mu zdrava, no nakon dvije godine počelo se događati nešto čudno. Najprije mu je jedno oko počelo oticati, a veterinari nisu mogli ustanoviti o čemu se radi. Infekcija je prešla i na drugo oko i veterinari su vlasnicima rekli kako mu ona uzrokuje migrene i kako bi najbolje bilo da mu odstrane oba oka

. Njegovi su vlasnici pristali na to i olakšali mu bolove, no onda je uslijedilo prilagođavanje na novu situaciju. Na početku je bilo jako teško, kako za samog Remija, tako za njegove vlasnike. Često se zabijao u stvari i rušio razne predmete, no uz puno rada i truda, uspjeli su se svi prilagoditi na ono što je bilo neizbježno.

Danas se potpuno slobodno kreće, no gubitak vida donio mu je nešto pomalo smiješno i simpatično. Njegovi vlasnici kažu da ima neke simpatične navike koje ih znaju nasmijati. Često stane ispred ogledala ili zida i "gleda" u prazno.

Više od svega vole kada svoj krevet zamijeni za druga udobna mjesta u kući kao što su putna torba, plišane igračke ili hrpa jastuka. Nisu sigurni radi li to namjerno, no sve ih to dobro zabavlja. Kažu kako mu je njegov invaliditet donio nešto što ga čini posebnim i nikada ga ne bi mijenjali.

Pročitajte više