Obitelj je na vratima morala napisati upozorenje zbog svog mačka

Foto: Laci Reamer

HUBERT je mačak kojeg su nakon osam godina napustili. Ostavili su ga u azilu, tužnog i pretilog. No njegova tuga nije trajala dugo. Jedna ga je obitelj odlučila udomiti i pružiti mu ljubav, njegu i krov nad glavom. Huber ima čak 14 kilograma, no to ga ne čini prikovanim za kauč.

On obožava lutati vani i pobjeći će svaki put kada uhvati priliku. Njegovi vlasnici nisu dobro pazili i nisu imali pojma da je pobjegao sve dok ga nisu vidjeli na drugoj strani ulice. Pitate se kako mačak od 14 kilograma može pobjeći neopaženo? Ne znaju ni njegovi vlasnici. No znaju da mačak Hubert pomno prati korak svih ukućana i njihovih gostiju. Zbog toga su morali ostaviti upozorenje na ulaznim vratima za sve one koji još nisu upoznali Huberta.

Upozorenje na kojem stoji - "Molimo vas ne puštajte mačka vani, što god vam rekao. Mačak je lažljivac, nije mu dozvoljeno lunjati ulicama" - nasmijalo je mnoge. Neki su dostavljači čak kucali na njihova vrata kako bi im rekli da ih je upozorenje nasmijalo i popravilo im dan. Sigurni smo da će mačak Hubert i natpis na vratima nasmijati i vas. 

Pročitajte više