Obitelj odlučila napustiti staru mačku zbog razloga koji slama srce

Foto: 123RF

NEKI ljudi ni deset godina nakon suživota s kućnim ljubimcem nemaju milosti za životinje. Prije nekoliko dana volonteri udruge La SPA - Refuge de Gennevilliers na svojoj su Facebook stranici objavili šokantan e-mail koji su primili.

Naime, obitelj je odlučila napustiti svoju mačku. U spomenutom e-mailu obratili su se skloništu sa zamolbom da vrate staru mačku.

"Imam dojam da njezino zdravstveno stanje nije dobro i da počinje sve teže disati. Ne želim da se moja djeca stara 3 i 6 godina ikad susretnu licem u lice s mrtvom mačkom i zato je želim dovesti k vama", napisala je osoba. 

Bijesni volonteri su odlučili poruku podijeliti na društvenim mrežama kako bi ljudima dali do znanja da je riječ o živim bićima i da se njima ne možemo tako poigravati.

"Postoje dani kada pozitiva izblijedi. Dani kada vam ovaj nehumani e-mail sledi krv u žilama i zapitate se je li ova mačka još uvijek kod vlasnika ili je negdje bačena...", napisali su na Facebooku u objavi koja je podijeljena više od 800 puta.

Quand on travaille en refuge, c’est important personnellement de se focaliser sur le positif ☀️ De penser à tout ceux...

Objavljuje La SPA - Refuge de GennevilliersČetvrtak, 15. listopada 2020.

Pročitajte više