Ogromni pas ljubomoran je na brata, osvetio mu se na urnebesan način

Screenshot: YouTube

O OVIM nježnim divovima ne moramo vam puno govoriti. Ako ste naši čitatelji, znate da su oni redovni gosti naših priča. Ako volite pse, onda morate znati čemu duguju nadimak "nježni divovi". Ako se tek susrećete s njima, ne treba vas zavarati njihov izgled i veličina.

Ovi ogromni čupavci koji podsjećaju na mede odlični su obiteljski psi koji obožavaju djecu. No psi su to koji zahtijevaju duge i svakodnevne šetnje, fizičku aktivnost, intenzivniju igru, redovno kupanje i češljanje. Nekim je ljudima to prevelika briga, no ženi iz naše priče to je užitak.

Ona ima dva Newfoundland psa, a briga o njima nešto je što obožava. Najveća muka u cijeloj toj priči je pružiti im osjećaj jednakosti. To ponekad nije izvodivo jer je nemoguće očešljati oba psa u isto vrijeme.

Jednom od njih to se osobito ne sviđa pa kada se nađe na drugom mjestu, on jasno da do znanja da je ljubomoran. Tako je i u videu koji slijedi doslovno izgurao svog brata s tretmana uljepšavanja, a to je nasmijalo njegovu obitelj i stotine tisuća drugih ljudi. 

Pročitajte više