Ostavili su ga svezanog s vrećom hrane i ceduljicom čija će poruka slomiti vaše srce

Foto: Facebook

JEDNA se žena vozila autom, a onda je nešto okupiralo njezinu pažnju i natjeralo je da izađe iz auta. Bio je to predivni bulldog svezan za prometni znak. Netko ga je ostavio s vrećom hrane na kojoj je pisalo: "Molim vas, pobrinite se za mene".

Tania, žena koja ga je pronašla, izjavila je kako joj se srce slomilo u trenu. Pas je bio jako sretan što je vidi, no čim se malo odaljila počeo je cviljeti. Mislilo je da će ga napustiti, no ona je učinila upravo suprotno. Odvezala ga je i odnijela kod prijatelja koji mu je ponudio privremeni smještaj.

Psića su nazvali Solo, a njegovu su priču podijelili na internetu da bi lakše pronašli stalan dom. No Tania nije znala kako odabrati onog pravog. Javilo se jako puno ljudi, no ona je htjela biti sigurna da će Solo završiti u rukama dobrih ljudi.

Obratila se organizaciji koja se bavi pronalaženjem domova za pse i oni su joj odlučili pomoći. No ni tada situacija nije bila bajna i nikako nisu mogli pronaći odgovarajućeg vlasnika i uvjete za život. Onda se dogodilo nešto divno.

Roditelji djevojke koja ga je pronašla odlučili su Solou pružiti dom. On se vrlo brzo opustio i predivno se slaže s njihovim drugim psom. Kažu kako je jako napredovao, no na nekim će stvarima još morati poraditi. Divno je vidjeti da postoje dobri ljudi koji su spremni žrtvovati se radi onih kojima je to potrebno. 

Pročitajte više