Ostavili su je vezanu za ogradu u Zagrebu i otišli, ali priča ima sretan kraj

Helping Animals

MEGY je buldogica koja nije imala lijep život. Nakon što je odslužila što je trebala, vlasnici su je ostavili ispred Veterinarskog fakulteta u Zagrebu i zavezali za ogradu. Od tada je prošlo već 5 mjeseci, a ona se nalazi na stacionaru. Kada su je pronašli, bila je prepuna buha i rana, nedostajalo joj je dlake na leđima i imala je tešku upalu očiju.

Preuzeo ju je na skrb azil Dumovec te su se djelatnici i volonteri pobrinuli da Megy bude bolje, no u njenim očima se vidi tuga i želja za krevetićem i toplim domom.

Ona nije zahtjevan pas, ali s obzirom na to da ima 10 godina, nitko je ne želi ni pogledati. Megy ima ispred sebe još godina i voljeli bi da bude sretna i da ima dostojanstvenu starost. Ona je dobra i mirna, no ona je kratkodlaka i njoj jako teško pada život u kavezu, pogotovo po zimi.

No, ova priča ipak ima sretan kraj i jedna je od dokaza da stariji i bolesni psi mogu pronaći sreću. Megy je udomljena u Istru, sada ima svoj krevet, svoju obitelj, veliku kuću i dvorište s bazenom. Lijepe priče ipak postoje, a ovo je jedna od njih. 

Mi joj želimo puno ljubavi, sreće i veselja. Bravo za divne ljude koji su joj omogučili topli dom. 

Pročitajte više