Osudili su je jer je usred prijenosa uživo nasilno bacila mačku sa stola na pod

Screenshot: Twitter

TWITCH je web platforma koja se koristi za prijenose uživo najčešće za vrijeme igranja online igara. Nedavno je korisnica Twitcha postala glavna tema na društvenim mrežama zbog, kako su korisnici to nazvali, nasilja nad vlastitom mačkom. Korisnica imena Alinity za vrijeme prijenosa uživo, putem kojeg je snimala igranje igre Apex Legends, prebacila je vlastitu mačku iza ramena bacivši je na pod sobe.

Mačka se popela na stol i ometala ju je u igri pa je ovo bio najbrži način da je se riješi. Nakon toga, uslijedile su osude. Mnogi su ljudi to nazvali zlostavljanjem jadne mačke, a neki su dodali da mački neće biti ništa jer se vjerojatno dočekala na noge. Neki su potvrdili posljednju tezu, dodavši da to nije razlog da se mačka tako baca na pod.

Alinity je sve komentirala s posprdnim tonom, odmah nakon učinjenog rekla je kako će joj drugi igrači sad sigurno zvati PETA-u jer je ubila vlastitu mačku. Njezin je čin podigao toliku buku da je netko iskopao stari video u kojem istoj toj mački lijepi traku na usta te je gleda kako se muči skinuti je. Što vi mislite o svemu ovome?

Pročitajte više