Otišla na putovanje na Bali, nije imala pojma da će joj štene promijeniti život

Screenshot: YouTube

TAYLOR je srela Stevie u posljednjim trenucima svog solo putovanja na Baliju. Usred vožnje skuterom stala je jer je ugledala štene na cesti. Odlučila ga je staviti u ruksak i ponijeti sa sobom jer se uplašila da bi ga netko mogao zgaziti. Nije tada imala pojma da je upoznala svoju srodnu dušu, kujicu Steve, koja će joj promijeniti život.

Najprije ju je odvela u kafić te je nahranila, a kada se spremila otići u bungalov bez nje, Stevie je samo legla i tužno je pogledala. Taylor je jednostavno nije mogla ostaviti tamo pa ju je odlučila povesti u bungalov, no ni tada je nije planirala odvesti doma u Ameriku. Ta se ideja javila nakon što je shvatila da je Stevie bolesna.

Odlučila joj je pomoći, vodila ju je veterinarima kako bi shvatila zašto ima napade i što joj se događa. Zbog svega toga, Taylor je svoje putovanje produžila za čak tri mjeseca. Kada se Stevie potpuno oporavila, bilo je vrijeme za krenuti doma. Tada je Taylor saznala da se s Balija i na Bali ne mogu odvoziti i dovoziti psi.

Morali su Stevie odvesti u Jakartu te od tamo putovati u Ameriku. Bio je to dug i, u nekim trenucima, kompliciran put, no njih su dvije danas najbolje prijateljice koje se ne razdvajaju. Taylor ne može zamisliti život bez svoje Stevie i uvjerena je kako nju poslao njezin pokojni otac. Jedna drugoj promijenile su život. 

Pročitajte više