Ova kujica nije prestala plakati sve dok joj nije prišla jedna žena

Screenshot

JEDNA je žena, ljubiteljica životinja, dobila dojavu da se na cesti nalazi izrazito mršava kujica koja doslovno plače cijelo vrijeme. Kada je vidjela njeno mršavo tijelo, ostala je u šoku, a kada je začula njen plač, znala je da je u jakim bolovima. Izvadili su transportni kavez iz kombija i lagano je gurnuli unutra.

Kujica se ponašala kao da nikada nije vidjela čovjeka i užasno se bojala te i dalje plakala. Žena koja je došla po nju nije mogla slušati njen tužni plač koji slama srce i odmah ju je odvezla veterinaru. Pretpostavila je da ju je udario auto i da nešto sirotoj kujici izaziva jak bol.

Svi su se iznenadili kada su vidjeli da je s kujicom fizički sve u redu. Ona je bila emotivno u očajnom stanju i imali su osjećaj da su joj ljudi bili zastrašujuća pojava. No ova žena joj je odlučila priči i stvoriti vezu s njom, dobiti njeno povjerenje. Na pokušaj da je dodirne, kujica bi zaplakala.

Odvela ju je kući, a ona se odmah sakrila iza stolice. Drugi dan, kada su ponovno došle kući, kujica kao da je shvatila da to sve i nije tako loše. Dobivala je pažnju, poslastice i nježnost. I ono najvažnije, prestala je plakati, kao da je htjela reći ženi: "OK, dajem ti priliku i neću plakati."

Polako se počela opuštati, a najsretniji trenutak je bio kada je prvi put počela sretno mahati repom. Dobila je ime Matilda i kada se opustila, pokazala je da je zapravo jedno veliko i razigrano štene koje mora sve naučiti. Da je njena spasiteljica tada znala kako će ova priča završiti, rekla bi za kujicu da je prava kraljica drame, no tada je njen plač bio pravi šok i vjerovali su da je teško ozlijeđena.

U ovom domu je pronašla nove pseće prijatelje i prestala se toliko jako bojati ljudi. Vrlo brzo uči i žena koja ju je spasila je jako ponosna na Matildu te će dati sve od sebe da joj pronađe najbolji mogući dom i obitelj koja će je zauvijek voljeti. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više