Ova preslatka njuškica ima 12 godina i živi u skloništu. Voli se maziti i traži dom

Foto: Facebook

IZ UDRUGE Noina arka na Facebooku objavili su da kujica Toffy hitno traži novi dom. Ima 12 godina, a zbog nekih ne tako lijepih okolnosti je završila u skloništu. Toffy obožava šetnje prirodom, a i voli se puno maziti. 

TOFFY, SLATKA KAO KOLAČIĆ, TREBA NOVI DOM🍀🍀🍀 Slatka kao kolačić, vesela kao pčelica, umiljata kao mačkica, to sam vam...

Objavljuje Noina ArkaSubota, 13. travnja 2024.

"Toffy, slatka kao kolačić, treba novi dom. Slatka kao kolačić, vesela kao pčelica, umiljata kao mačkica, to sam vam ja - Toffy, dvanaestogodišnja damica koja hitno treba novi dom. Zbog tužnih okolnosti ostala sam bez sigurnosti i ljubavi koju sam imala. Lijepo sam živjela i sada mi je jako teško priviknuti se na život u skloništu", napisali su u objavi.

Iako ima 12 godina, Toffy je dobrog zdravlja

"Možda ipak ima nade da netko poželi moje društvo? Da provodimo vrijeme u šetnjicama u prirodi, uživamo u parkovima, sjednemo na kavicu, a zimi se stisnemo na foteljici, mazimo i uživamo što smo zajedno u toplom domu. Možda samo maštam jer znam da ljudi radije udomljavaju mlade peseke, ali ja sam dobrog zdravlja i sigurno još imam puno godina da nekome budem mala prijateljica", zaključili su.

Pročitajte više