Ovaj će mačak zauvijek biti veličine mačića i izgleda najslađe na svijetu

Screenshot: YouTube

KADA su ga udomili, mislili su da će Fruit biti potpuno normalan mačak. No grdno su se prevarili. Iako je izgledao posve normalno, nekoliko dana nakon udomljavanja počeo se čudno kretati. Gegao se i teturao dok hoda, a njegovi su vlasnici najprije pomislili da je takav jer je još beba. Dani su prolazili, a stanje se nije popravilo pa su ga odveli na snimanje.

Čudno je što rendgen nije pokazao nikakve nepravilnosti u njegovim kostima. Doktori mu nisu mogli dati dijagnozu te su ga pustili doma. Udomiteljima se činilo da maleni Fruit napreduje, no onda je sve krenulo nizbrdo. Fruit se užasno razbolio, smršavio je i gotovo uginuo. Više je veterinara sugeriralo vlasnici da ga uspava, no ona nije htjela odustati.

Fruit je neko vrijeme morao biti u inkubatoru, a kada je došao doma, uz puno ljubavi i njege počeo se oporavljati. Fruit sada ima gotovo četiri mjeseca, a i dalje izgleda poput mačića. No to nije jedina posebna stvar u vezi njega. Fruit je borac koji, unatoč nepokretnim zadnjim nogama, i dalje hoda, skače, trči i radi sve kako bi bio u centru pozornosti. On je poseban mačak s posebnom osobnošću, vrlo je glasan, a kada nešto želi, to mora i dobiti. U nastavku pogledajte video o njegovoj borbi i sadašnjem životu. 
 

Pročitajte više