Ovaj pas čini nešto nevjerojatno kako bi dobio slasnu hranu

Screenshot: YouTube

ČESTO za pse i mačke kažemo da bi učinili sve za hranu. Nekada nam se čak čini da hranu vole malo više od ljudi. No brojna istraživanja pokazala su i dokazala da to ipak nije tako. Da, čak i mačke vole svoje vlasnike više od hrane. Oni vrlo dobro znaju da kada ne bi bilo njihovih vlasnika, ne bi bilo ni hrane. Životinje su itekako zahvalne za sve ono što njihovi vlasnici čine za njih.

Vlasnici nisu tu samo kako bi ljubimcima davali pažnju i hranu, oni su tu i da im postave neke granice. Kada biste pitali pse i mačke koliko hrane je dovoljno hrane, odgovor bi glasio - NEOGRANIČENO! No mi znamo da to nije dobro pa im hrane dajemo onoliko koliko treba. U to su uključene i slastice te nagrade u obliku hrane. Ljubimce je uvijek dobro i poželjno nagraditi zbog lijepog ponašanja.

To zna i vlasnik iz ovog videa. On svog psa uvijek nagradi kada je dobar, a naučio ga je i neke trikove pomoću kojih njegov psić uvijek dobije slastan zalogajčić. U ovom videu svom psu kaže da će dobiti slasticu ako se nasmije, a pas to i učini. Nas je oduševio s ovim trikom, a sigurni smo da će i vama uljepšati dan. 

Pročitajte više