Ovaj pas nije imao sreće u životu, a danas čami u skloništu. Možete li ga udomiti?

Foto: Facebook

IZ UDRUGE Noina arka na Facebooku su objavili kako pas Amando, koji se prije zvao Medo, želi novi dom. 

"Najtoplije oči Noina arke. I druga godina je prošla, a Amando je od svega što želi dobio samo novo ime. Nije više na lancu, ali daleko od njegovih želja je život koji provodi u skloništu. Amando ex Medo želi novi život, uz novo ime želi i novi dom", započeli su svoju objavu.

NAJTOPLIJE OČI NOINE ARKE❤️ I DRUGA GODINA JE PROŠLA, A AMANDO JE OD SVEGA ŠTO ŽELI DOBIO SAMO NOVO IME, NIJE VIŠE NA...

Objavljuje Noina ArkaČetvrtak, 2. svibnja 2024.

Amando je miran pas i ima deset godina

"Hej ljudi, ja se sada zovem Amando, nisam više Medo. Želim krenuti u novi život, skroz okrenuti stranicu u svom životu. Život bez lanca, bez starog imena, ne želim više ništa loše, samo pozitiva. Nakon potresa došao sam u Noinu arku i tu čekam novi dom - dom za mene, novog pesonju, optimista, mazonju i buduću glavnu njušku dvorišta", dodali su.

"Zašto glavnu njušku? Pa eto. tu su svi oduševljeni sa mnom, svi me maze i tepaju mi, a ja sam im zato jako dobar, skroman sam i miran desetogodišnjak pa zašto ne bih i ja u svom životu negdje bio glavni. Veliki sam pesonja u tipu njemačkog ovčara i želim si lijepo dvorište po kojem ću slobodno njuškati, lijepu kućicu u kojoj ću odmarati i ljude koji će me voljeti i kojima ću biti "glavna" njuška", zaključili su. 

Pročitajte više