Ovaj stari pas traži dom u kojem može spavati najmanje 9 sati dnevno

RSCPA

PAS Eric se trenutno nalazi u RSCPA, udruženju za zaštitu životinja, jer ga je prije dva mjeseca njegov vlasnik ostavio kod susjeda i nikada se po njega nije vratio. Eric ima 14 godina i ostao je sasvim sam.

Eric uživa u spavanju i laganom životnom ritmu. Ponekad ga uhvati žuta minuta pa veselo trči i skače, no ipak mu je maženje i spavanje puno zabavnije i draže.

Ovaj poseban pas mora imati najmanje 9 sati sna i točno zna kada je vrijeme da se smjesti u krevet te ga drugo ništa ne zanima. Ide spavati u 22 sata i prije 7 nema šanse da ustane.

Naravno, popodnevni odmor je također obavezan za Erica, a najviše voli spavati na hladnim mjestima ili pokraj vrata. Iako ima veliku ljubav prema spavanju, on i dalje obožava ljude, štoviše, odgovora mu da ga se mazi dok spava.

Nakon što su ga preuzeli u sklonište, Erice se teško nosio s kavezom pa su mu brzo pronašli privremeni smještaj.

Znaju da su šanse da mu pronađu novi dom skoro nikakve, no nadaju se da će ga moći smjestiti u pseći starački dom gdje će moći uživati u spavanju i maženju baš onoliko koliko mu treba. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više