Ovaj video o azilima postao je viralan u vrlo kratkom roku, a kada ga pogledate, bit će vam jasno zašto

Screenshto: Rumble

MILIJUNI životinja dolaze u azile svake godine, a mnogi od njih ne nađu stalne domove. Neki od njih budu uspavani ako se radi o azilima u kojima je dozvoljeno uspavljivanje. Upravo zbog toga nastao je ovaj video u kojem "glumi" Suzie koja je bila u azilu kada je imala dvije godine. Njezina priča je tužna, pronašli su je bolesnu, prepunu parazita i potpuno neprilagođenu.

Dospjela je u azil u Baltimore samo dva dana prije nego je snimljen ovaj video. U videu je prikazana tuga koju psi osjećaju kada njihovi prijatelji iz azila budu udomljeni, a oni ne. Mnoge životinje to proživljavaju i nose se s velikom tugom i boli. Ovaj video ipak ima sretan kraj.

Jedna djevojčica vodi Suzie doma i pruža joj sve ono što joj treba i što zaslužuje.Ova priča je odglumljena, no nikako lažna jer brojne životinje ostaju u azilu predugo, neke čak godinama i ova priča otvorila je oči mnogim ljudima. Kujica Suzie naposljetku je doista našla stalan dom i ljude koji će je paziti do kraja života. 

Source: This Puppy Rescue Video Went Viral Instantly For All The Right Reasons by saveahound

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više