Ove ljepotice sanjaju o boljem životu, pomozimo im

Foto: Facebook

AKO RAZMIŠLJATE o nabavi kućnog ljubimca, bilo bi prekrasno da date šansu preslatkim njuškama koje svoje dane provode u skloništima diljem zemlje. U nastavku smo izdvojili neke od ljepotica koje traže svoj zauvijek dom. Možda vam baš neka od ovih cura zapne za oko.

Viki

Lijepa Viki u zagrebačko sklonište Dumovec stigla je s frakturom stražnje nožice.

"Dobro se oporavlja, no savršeno bi bilo kada bi oporavak mogla nastaviti kraj svojih novih ljudi. Obožava ljude i voli tražiti maženje. Čak nam i s gipsom na nozi trči u ruke kako bi užicala bar malo češkanja", napisali su iz skloništa na Facebooku.

Viki sanja o boljem životu! Stigla nam je s frakturom stražnje nožice. Dobro se oporavlja, no savršeno bi bilo kada bi...

Objavljuje Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba - DumovecUtorak, 14. svibnja 2024.

Za dugotrajno maženje Viki možete se javiti se na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr.

Navi

Navi je cura u tipu pasmine američki stafordski terijer. Imala je vlasnika koji se više nije mogao brinuti o njoj i tako je završila u skloništu za životinje Sisak. Jako je vesela i draga, zaigrana je i voli apsolutno sve.

Navi 🐾 traži dom 🏡 Dob: 26.08.2023. Težina: 12 kg Dužina: 45 cm Visina: 46 cm U skloništu od...

Objavljuje Sklonište za životinje SisakSrijeda, 15. svibnja 2024.

Sa psima se slaže odlično, mace ju ne zanimaju, a ljude jednostavno obožava. Povodnik i pravilnu šetnju treba vježbati i raditi s njom. Navi traži udomitelje koji će joj se posvetiti, ići s njom u svakodnevne šetnje i pružiti joj dovoljno fizičke aktivnosti.

Ako miste da ste vi njen čovjek, javite se na e-adresu: skloniste.sisak@gmail.com.

Akari

Azil Prijatelji Čakovec traži dom za ljepoticu Akari. Stara je godinu i pol. Dobra je s ljudima, ali voli biti teritorijalna. Ako je želite udomiti, možete se javiti na broj: 091 8988 004.

Akari, stara godinu i pol, mikročip broj 191035000186644, spašena iz romskog naselja traži novi dom kod poznavaoca...

Objavljuje Azil Prijatelji ČakovecSrijeda, 8. svibnja 2024.

Pročitajte više