Ove njuškice traže svoj zauvijek dom. Možete li im pomoći?

Foto: Facebook

FRIA, Ben i Mickey samo su neki od štićenika hrvatskih skloništa i udruga za nezbrinute životinje, koji su u potrazi za svojim zauvijek domom. Ako uskoro planirate nabaviti kućnog ljubimca, razmislite o posjetu lokalnom skloništu jer biste možda baš tamo mogli pronaći novog člana obitelji. Ovo su neke od njuškica koje bi vam se mogli svidjeti. 

Fria 

Fria je u prosincu pronađena kako luta Radničkom, drhtala je na cesti. Ima sedam mjeseci, vesela je i zaigrana i sada se nalazi u zagrebačkom skloništi za nezbrinute životinje Dumovec. 

Ako joj želite pružiti dobar život, javite se na e-adresu: udomljavanje@dumovec.hr 

Ben 

Ben ima šest godina, željan je ljudi i maženja, ali i keksića! Čim ih vidi krenu sline i pokazivanje svega što zna kako bii dobio svoju nagradu. Ben je došao u riječki azil nakon godina suživota sa svojim čovjekom, naravno ne svojom krivicom.  

Pristojan je dečko koji lijepo hoda na povodcu i zna osnovne komande. Rođen je 1.8.2017, cijepljen i kastriran. Ako ga želite upoznati ga zovite na brojeve: 091 1331162, 091 151 6160 ili 095 543 79 32. 

Mickey 

Ovaj maleni slatkiš ima 2 i pol mjeseca i nalazi se u Skloništu za životinje Sisak. Očekivani rast je srednji, maksimalno 20 kg. Tretiran je protiv vanjskih i unutarnjih nametnika, mikročipiran i cijepljeni jednom za zarazne bolesti. 

Ako ga želite udomiti, javite se skloništu na e-adresu: skloniste.sisak@gmail.com.   

Pero 

Pero je veseljak i uvijek je spreman za igru. Ima četiri godine i nalazi se u Udruzi Šapica u Donjoj Bistri u Zagrebačkoj županiji. 

Za više informacija o njemu, javite se Udruzi Šapica putem Facebooka ili na e-adresu: sapica@sapica.hr.

Morena 

Ova crna ljepotica pronađena je u skladištu trgovine. Morena je prava šefica, vrlo je inteligentna i razigrana te traži svoje zauvijek ljude. 

Ako želite bolje upoznati Morenu, javite se udruzi putem Facebooka ili e-adrese: novogradiske.njuske@gmail.com. 

Dingo 

Dingo ima 7 mjeseci i odlično se slaže s drugim psima. Danas gubi privremeni smještaj, a iz udruge Indigo mole da ga netko pričuva makar na par dana. Ovaj razigrani psić i dalje traži svog čovjeka. Možda ste to baš vi. 

Ako mu želite pomoći, javite se udruzi putem Facebooka ili putem e-adrese: udomitelj.indigo@gmail.com. 

Pročitajte više