Ova dva psa svako jutro "mole" vlasnika da ih odvede u skate park gdje rade ludorije

Foto: TikTok

HIT video na TikToku koji prikazuje dva buldoga koji izvode ludorije na skateboardu oduševio je gledatelje. Kako tvrdi njihov vlasnik, Walter Milo i George ga svako jutro "mole" da ih izvede u park kako bi se vozili na skateboardu. 

@thedodo Every morning these two bulldogs beg their dad to go skateboarding — wait till you see what he comes up with when winter hits 🏂💙 Keep ho with them @Walter Milo & George 😇 ♬ original sound - The Dodo

"Totalno polude. I dalje ne mogu vjerovati u što gledam. Fascinantno mi je sve to jer ja zapravo ne znam skejtati, no oni su kao profesionalci. Oni ne žele ići u šetnju. Oni žele uskočiti u auto i voziti se do parka", kaže vlasnik. 

"Moj život se vrti oko njih"

Objasnio je kako se Walter voli dugo voziti na skateboardu, a Milo pak šprinta i voli nositi skateboard u ustima bar jedno 10 minuta.

"Jedan dan sam izveo pse van i odveo ih na snijeg da vidim jesu li zainteresirani za snowboarding. Odmah su se počeli spuštati niz snježnu padinu i zabavljati. Sav sam emotivan kad ih gledam kako uživaju. Moj život se vrti oko njih i obožavam to", zaključio je vlasnik. 

Pročitajte više