Ovi ljubimci rade najčudnije stvari koje njihovi vlasnici ne mogu objasniti

Screenshot: YouTube

SVAKI je ljubimac poseban na svoj način. Oni koji u svojim domovima imaju više životinja svjesni su toga da je svaka od njih unikatna. No neki su ljubimci malo posebniji od drugih. Životinje iz ovog videa spadaju u tu kategoriju.

Prva maca dobro je poznata cijelom internetu. Ona obožava dizati šapice u zrak. Brojne njezine fotografije kružile su po poznatim portalima i dobro su nasmijale cijeli svijet. Nakon nje imamo psića koji se obožava smijati. On svoje zube i osmijeh pokazuje u trenucima kada je sretan, a to se događa baš često.

Maca koja slijedi obožava lizati svoj rep. Njezini vlasnici nikada nisu shvatili zašto to radi, no nikada joj nisu ni pokušali uskratiti to zadovoljstvo. U ovoj su se ekipi našli i psić koji obožava stajati na zadnjim nogama, psić koji radi najsmješnije grimase te pas koji plazi jezik kada je jako umoran.

Sve su ove životinje jako posebne, a svojim čudnim navikama nasmijale su mnoge ljude. Sigurni smo da će i vama izmamiti osmijeh na lice. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više