Pas dugo živio na pustom otoku, evo kako zahvaljuje čovjeku koji ga je spasio

Screenshot: YouTube

VOZEĆI se kajakom u blizini pustog otoka, jedan je čovjek ugledao nešto čudno na obali. Bio je to izgladnjeli, napušteni pas koji nije mogao umiriti svoj rep kada je ugledao jedinu nadu u posljednjih nekoliko mjeseci.

Njega je netko tu s namjerom ostavio, napustio ga je te ga je pustio da umre u najgorim mukama. Maleni mjesecima nije imao pravi obrok, bio je u strahu, bolestan, prepun parazita, s ranama na tijelu i dlakom koja je polako, ali sigurno otpadala zbog šuge.

Čovjek ga je odlučio spasiti, no velik je izazov bio psića uvjeriti da je siguran na tom kajaku te da mu je to jedina karta za spas. Nakon što su riješili taj dio, sve ostalo bilo je puno lakše. Njegov ga je spasitelj predao udruzi za zaštitu životinja, čiji su se volonteri pobrinuli za njegovo zdravlje.

Nastavio ga je posjećivati u njegovom privremenom domu, a psić bi mu baš svaki put priredio doček za pamćenje te bi tako pokazao koliko mu je zahvalan što mu je spasio život. Spašavanje i najslađe zahvale koje su uslijedile nakon toga pogledajte u videu. 

Pročitajte više