Pas ima veliku kolekciju štapova, a razlog zbog kojeg ih skuplja će vas raznježiti

Foto: Facebook

UPOZNAJTE Brucea, simpatičnog četverogodišnjeg zlatnog retrivera koji ima vrlo lijepu kolekciju štapova. Iako je većina pasa zadovoljna samo jednim štapom - ili možda dva štapa između kojih se ne može odlučiti - Bruce je postao profesionalni sakupljač.

Bruceov vlasnik Leo Icenhour objasnio je da je njegova kolekcija započela nakon jedne zimske oluje kada je Bruceov omiljeni štap ostao zakopan ispod hrpe snijega. Sutradan ga nije mogao naći, usprkos užurbanom pretraživanju i kopanju.

"U to je vrijeme imao samo jedan štap i to mu je bio apsolutni favorit. Tijekom sljedećih nekoliko dana bio je bijesan i svaki put kada smo izlazili vani, tvrdoglavo je tražio svoj štap. Kopao bi poput luđaka i čak bi zakopao glavu u snijeg pokušavajući ga pronaći!" kazao je Leo za Bored Pandu.

Danas Bruceova kolekcija ima preko 50 štapova koje redovito skuplja.

"Bruce voli štapove svih oblika i boja. Živimo u blizini potoka koji se često izlije, tako da on uvijek ima izvanredan izbor štapova koje će odabrati", pojasnio je Leo.

"Nakon što se snijeg otopio, Bruce je pronašao svoj dragocjeni štap koji je ostao ispod snijega. Mislim da skuplja štapove kako bi se osigurao da više nikad ne izgubi nijedan. Naravno, igramo se s gumenim štapom kako se ne bi ozlijedio, a drveni su samo za kolekciju", zaključio je Leo.

 

 

Pročitajte više