Pas koji je udomljen nakon 900 dana boravka u skloništu vraćen je nakon 24 sata

Foto: TikTok

PAS koji je udomljen nakon što je više od 900 dana proveo u skloništu za životinje vraćen je u sklonište 24 sata kasnije. Sora je prvi put stigla u sklonište za životinje Valley Animal u Fresnu u Kaliforniji prije nešto više od dvije i pol godine, nakon što ju je predao njezin vlasnik. 

"Sora ima puno energije. Voli se igrati i bude jako uzbuđena kad god ide u šetnju. Voli puno šetati i planinariti. Također se voli igrati s teniskim lopticama. Voli ljude i djecu", rekla je Sim Kaur iz Centra za životinje Valley za Newsweek. Sora je nedavno zapela za oko jednom muškarcu koji je posjetio sklonište. On ju je odlučio udomiti. 

Samo dan kasnije, njen novi vlasnik nazvao je sklonište i rekao da će vratiti psa. Sora je bila slomljena srca, a video objavljen na TikToku prikazuje tužnu Soru nakon što se vratila u poznato okruženje. Kaur smatra da Sora nije dobila dovoljno vremena za prilagodbu. 

@jjack.iie Sora needs a second chance 🥹 #fyp #fypシ #fypage #dogsoftiktok #fyppppppppppppppppppppppp #thedodo #doglove #sos #rescue #dogs #fypツ #dogfyp🐾 #saveadog #grwm #dogsvideo #dogtok ♬ DadSocial - Mason Smith

Pravi vlasnik za Soru pojavit će se kad tad

"Dugogodišnji boravak u skloništu utječe na mentalno zdravlje naših pasa. Sora nije dobila dovoljno vremena za prilagodbu u svom novom domu i prebrzo je upoznala nove članove obitelji. Iako se Sora dobro slaže s drugim psima u skloništu, ona je izbirljiva prema psima, stoga joj preporučujemo da ode u dom gdje je ona jedini kućni ljubimac", rekla je.  

Kaur je sigurna da će Sora pronaći svoj pravi dom u dogledno vrijeme. "Uz strpljenje i vodstvo, znamo da Sora može biti izvrstan član obitelji", zaključila je.

@jjack.iie Sora still waiting for her forever home since 2021😭 !!! Shes such a good girl. #adoptme #shelterdog #fypシ #dogsoftiktok #559fresno #nokillshelters #foryou #rescuedog #shelterdogoftiktok #dogs #support #saveadog #fyp #sos #grwm #support ♬ Run - Leona Lewis

 

Pročitajte više