Pas koji shvaća da ponovo može hodati nakon što je bio paraliziran rastopio je ljude

Ilustracija: Shuterstock

Bo, devetogodišnji labrador iz Hickoryja u Sjevernoj Karolini u SAD-u postao je viralan jer je shvatio da ponovo može hodati nakon što je prebolio višestruke prijelome diska i paralizu. Ljude je oduševio njegov snažan duh i nepokolebljiva podrška njegove obitelji.

Vlasnica Christiana Lovelace podijelila je video na TikToku koji je prikupio 137.600 pregleda. Snimka prikazuje Boa kako cvili i leži na podu dok je naizgled potpuno zaboravio da zapravo može ponovno hodati. Christina ga je ohrabrivala da napokon ustane sam.

@christiana.lovelace Replying to @lindseycagley Bo is walking again - He looks like a drunk toddler but he's walking. 👏 👏 #ivdd #dogs #dogsoftiktok #pets #petsoftiktok ♬ original sound - Christiana | Team V Berlin2024

Pas je uspio ustati, a oduševljena vlasnica je rekla: "Bo ponovno hoda - izgleda kao pijana beba, ali hoda." "Kralj drame", našalio se korisnik TikToka u komentaru. Netko je pitao Christinu je li moguće da Bo ima bolove, a ona je to negirala i navela da se drugačije ponaša kad ga boli.

Pročitajte više