Pas mislio da su mu vlasnici sakrili igračku, pogledajte dramatičnu reakciju

Screenshot: TikTok

Korisnike TikToka nasmijao je videozapis njemačkog ovčara Onyxa, točnije njegove vrlo dramatične reakcije nakon što je mislio da su mu vlasnici sakrili lopticu. Onyx je ušetao u dnevni boravak u kojem su odmarali njegovi vlasnici, a onda im je odlučio pokazati što misli o njihovoj šali. 

Onyx je počeo lajati i skakati po njima, a pred sam kraj počeo je vući i deku kojom se pokrila njegova vlasnica. Njegova pretjerana i dramatična reakcija nasmijala je ljude, a video je pogledan gotovo milijun puta.

@pawsitivelyhg ever seen a doggy tantrum? #dog ##germanshepard #funnydog #tantrum #dogtantrum #dogsoftiktok #foryoupage #viral #fyp #puppy ♬ original sound - Dogs_books_endo🐾📚😞

Vlasnici Onyxa su se u komentarima na prvi video javili mnogi korisnici TikToka koji su htjeli znati gdje je ta loptica zbog koje se Onyx naljutio. Kako ispada, Onyx je sam zaslužan za nestanak svoje omiljene igračke. Njegova vlasnica objavila je dodatan videozapis koji prikazuje Onyxa, ovoga puta vrlo smirenog, kako sjedi pokraj nekoliko igračaka, među kojima je i ona zbog koje se naljutio. 

@pawsitivelyhg Replying to @pawsitivelyhg ♬ original sound - Dogs_books_endo🐾📚😞

Pročitajte više