Pas obožava ići u staju i igrati se s konjem, simpatičan video pogledali milijuni

Screenshot: TikTok

CAROLINE Nørgaard Winter je na TikToku podijelila simpatičan videozapis svog psa koji s njom često odlazi u staju i posjećuje njezinog konja. Objavljeni videozapis, koji je dosad pogledan 1.6 milijuna puta, prikazuje što sve njezin simpatičan i zaigran labrador radi kad ugleda konja.

Videozapis ima dva dijela. Prvi dio pokazuje da labrador dolazi u staju s igračkom za povlačenje i igra se s konjem, a u drugom dijelu istog tog konja vodi vani. Izgleda kao da ga slatki labrador pokušava izvesti u šetnju. Mnogi koji su pogledali video komentirali su da im je jako simpatičan odnos između dvije životinje te su istaknuli koliko je konj nježan i oprezan prema vidno manjem psu.

"Super mi je kako se konji uvijek mogu sprijateljiti s drugim životinjama", "Ovaj pas živi za igranje s ovim konjem", "Najslađi dvojac na internetu," "Najtolerantniji konj na svijetu", neki su od komentara. 

@carolinenorgaardd Well trained horse dog ♥️ #equestrian #equestrianlife #stabledog #duo #funnyhorsevideo #sillyanimals ♬ original sound - MORE ENERGY 😎

Pročitajte više