Pas pravi urnebesnu facu kada mačka počne izvoditi svoje jutarnje rituale

Screenshot: YouTube

SIGURNI smo da odavno znate da je rivalstvo između mačaka i pasa običan mit. No mi vas volimo sjetiti na to te vam tu tvrdnju argumentirati preslatkim snimkama čiji glavni akteri uživaju u razmjeni ljubavi. Tako ćete vidjeti mace koje potenciraju igru i maženje ili pse koji se ne boje mačaka i koji im hrabro prilaze nudeći pusice ili mjesto na kauču.

No iako je ljubav između pasa i mačaka očita i jaka, moramo priznati da se ona najčešće događa onda kada maca to ne želi i to nas baš uvijek nasmije. No izuzetci uvijek postoje, a mi vam danas donosimo video koji je pravi dokaz za to. Ovoga puta maca je ta koja želi uživati u jutarnjem maženju i čišćenju koje besplatno i nesebično daje i svom sustanaru psu.

To voli raditi svako jutro, no njezin sustanar baš i nije oduševljen. On reagira uvijek na isti način, a njegova reakcija uvijek iznova oduševi i nasmije njihove vlasnike. No iako baš i nije oduševljen njezinim uslugama, nikada je nije otjerao i nikada nije nasrnuo na nju. Sigurno smo da je ovo dovoljan dokaz da se psi i mace koji odrastaju skupa obožavaju, bez obzira na to što među njima postoje razlike. 

Pročitajte više