Pas pronašao savršenog vlasnika zahvaljujući svom čudnom glasanju i "pričanju"

Screenshot: YouTube

DENNIS je pas koji je primijećen i udomljen zbog svog čudnog glasanja. Njegov vlasnik kaže da zvuci koje ispušta zvuče kao mješavina glasanja svinje i tuljana, a nekada zvuči kao da govori. Kada je došao u azil udomiti psa, nije se mislio doma vratiti s Dennisom. Za oko mu je preko fotografija zapeo posve drugi psić, ali on je u to vrijeme već bio udomljen. Vidjevši simpatičnog stranca ispred svog boksa, Dennis se morao pohvaliti svojim glasovnim sposobnostima.

Kada je to čuo, njegov ga je vlasnik odlučio povesti doma. No ni to nije bilo tako lako. Dennis je već bio u pripremi za novi dom i vlasnike koji su ga vidjeli prije, no ovaj čovjek nije tako lako odustao. Odlučio ga je udomiti bar privremeno unatoč tome što su volonteri azila rekli da to nije dobra ideja jer će se vezati za njega. Nije ih poslušao i odveo je Dennisa doma.

Naravno, njih su se dvojica instantno povezali još u azilu, a dani koje su imali pred sobom dodatno su učvrstili tu vezu. Dennis je, naposljetku, ostao u svom privremenom domu i to zahvaljujući ljudima koji su ga trebali udomiti. Kada su vidjeli koliko se on zbližio sa svojim privremenim vlasnikom, bilo im je žao kidati takvu vezu. Dennis je svog vlasnika naučio kako voljeti i potpuno mu je promijenio život. Njihovu predivnu priču i Dennisovo čudno glasanje možete vidjeti i čuti u videu koji slijedi. 

Pročitajte više