Pas sa smrskanom vilicom trebao je biti uspavan, no jedna žena to nije mogla dopustiti

Foto: Instagram

OVAJ posebni psić primljen je u veterinarsku stanicu s brojnim ozljedama. Desna strana njegove glave bila je potpuno deformirana i otečena. Prvi veterinar koji ga je pregledao dao mu je lijekove za ublažavanje bolova te antibiotike. Otekline su popustile, no jasno se vidjelo da je njegova vilica deformirana. Nije mogao otvarati usta niti jesti.

Bilo je očito da se muči i da je u velikim bolovima. Eutanazija se činila kao jedino rješenje. No, veterinar je ipak htio čuti mišljenja drugih stručnjaka te ga je odveo u drugu kliniku. Tamo su ustanovili da su ozljede koje je zadobio posljedice udarca. Netko ga je namjerno udario i nanio mu ovoliku štetu i bol. No, zbog brojnih i teških posljedica, ostavili su ga na listi za eutanaziju.

Jedna je veterinarka odlučila povesti malca kući kako bi se odmorio od brojnih pregleda i kaveza u kojem je boravio. Na putu do kuće malac je izbacio njuškicu kroz prozor auta i veselo mahao repom. U njezinom je domu postao potpuno drugi pas. Unatoč bolovima koje je osjećao kada bi pomicao vilicu, davao je puse svim ukućanima.

Videći njegovo pravo lice, odlučila je ne dopustiti da se njegov život ugasi. Zakazala mu je operaciju zbog koje danas može normalno jesti i piti. On je dobio novi dom i ženu koja ga obožava, a ona svakoga dana od njega dobiva ljubav kakvu nikada nije doživjela. Zahvalna je timu veterinara koji je pomogao da ovaj psić bude njezin. On je donio njezinom životu novi smisao i svakoga dana je iznova podsjeća da je napravila veliku stvar.

Pročitajte više