Pas se smrzavao na cesti u Osijeku, prodavačice ga uvele u trgovinu da bude na toplom

Foto: Facebook

ZAPOSLENICI osječkog azila početkom su tjedna morali po psa u - Zaru. Iako mnogi životinju, kad vide da se približava ulaznim vratima trgovine, tjeraju i ne daju joj blizu, zaposlenice Zare u trgovačkom centru Portanova uvele su psa u trgovinu da se ugrije i ostavile su ga da odmori.

Odspavao je na muškom odjelu

"E a ovo je lik po kojeg smo jučer morale čak u Portanovu, znate gdje nas je dočekao? U Zari. I eto, saznale smo nešto što nismo znale, a to je da je Zara pet friendly i da u nju mogu psi pa su ga cure koje tamo rade odmah uvele da se ugrije, ostavile ga lijepo na muškom odjelu da čila i da nas čeka. Došlo mi, majke mi, da se uopće ne žurimo", piše u objavi na stranici Azila Osijek.

"Mogu misliti kakav je to bio nesvakidašnji prizor za ovu zemlju, ovaj grad, da jedan pas leži nasred trgovine i ničim se pretjerano ne uzrujava. Meni je to, taj mali simbol ljudske dobrote, to što su trgovkinje uvele psa u trgovinu dok je vani snijeg i minus, meni je to takav melem na ranu da nemate pojma! I svaka im čast na tome", dodali su.

Pohvalili su zaposlenice trgovine na ovoj divnoj gesti jer, kažu, mnogi danas više ne žele ni nahraniti psa ili mačku ispred svoje kuće, dok su one napravile sve što su mogle da pomognu psu.

E a ovo je lik po kojeg smo jučer morale čak u Portanovu, znate di nas je dočekao? U Zari 😄 I et, saznale smo nešto što...

Objavljuje Azil Osijek-volonteriSrijeda, 10. siječnja 2024.

Lunjo je mlad i traži dom

Ovom psu dale su ime Lunjo. Mlad je, ima oko godinu dana.

"Jako, ali baš jako jako je drag i kuler je, ali ono, što da vam ja sad pričam, zamislite psa koji je pola smjene iskulirao u jednoj od najposjećenijih trgovina u našem gradu, nikakvu štetu nije napravio, nije gnjavio ljude, on se fino naspavao, ugrijao i ono, osjećam se kao da smo mi zlikovci u cijeloj priči jer smo ga odveli", piše uz Lunjinu fotografiju.

Lunjo sad traži dom.

Pročitajte više