Inspektori čuli grebanje iz kontejnera pa ostali šokirani kad su u njemu našli psa

Foto: Facebook

MALENI pas po imenu Connie spašen je prošli tjedan iz transportnog kontejnera u teksaškoj luci.

Pas je bio zarobljen u transportnom kontejneru sve dok ga pomorski tehničari Bryan Wainscott, Lucas Loe, Ryan McMahon i Jose Reyes nisu pronašli u srijedu, priopćila je obalna straža Heartland na Facebooku.

Pomorski inspektori nasumično su birali kontejnere za pregled kad su čuli lavež i grebanje iz jednog od kontejnera u hrpi, rekli su iz USCG-a Heartland. Kontejner je bio na visini od sedam metara i postavljen na drugi pa su ga morali spustiti dizalicom.

Bila je umorna, gladna, ali i jako sretna

"Kad su spustili kontejner i otvorili vrata, iskočio je pas!" stoji u Facebook objavi. 

Earlier today, a team of marine inspectors from U.S. Coast Guard Sector Houston-Galveston saved a life in a way that was...

Objavljuje U.S. Coast Guard HeartlandSrijeda, 31. siječnja 2024.

Rekli su kako je životinja, koju su nazvali Connie kontejnerski pas, bila umorna, gladna, ali jako sretna što vidi svoje spasitelje.

Video koji je USCG Heartland objavio na Facebooku prikazuje Connie kako maše repom, njuška okolo i pije vodu koja joj je dana kad je konačno oslobođena.

Traže joj dom

Službenici obalne straže utvrdili su da je Connie bila zarobljena najmanje osam dana bez hrane i vode. Bila je prljava i mršava kad su je spasili. Još se ne zna kako je Connie točno završila u kontejneru, ali se nagađa da se sama zavukla u njega. 

Pomorski inspektori odveli su Connie u sklonište za životinje u Pasadeni na skrb. Osoblje skloništa joj traži dom. 

Pročitajte više