Pas u vrtu pronašao jaje, za 25 dana uslijedilo je iznenađenje

Foto: TikTok

KUJICA Stella voli kad joj vlasnici bacaju štapove i loptice koje onda mora tražiti, ali prije par tjedana zabavila se nečim drugim. U vrtu je pronašla jaje pa ga donijela i položila pred svoju vlasnicu Ericu Laurenzi. 

Vlasnica je isprva bila zbunjena i pokušala je dokučiti gdje je Stella našla jaje. Htjela ga je vratiti. Ali mame nije bilo u blizini pa ga je ponijela sa sobom doma. Nakon kraćeg istraživanja shvatila je da će joj trebati inkubator. Na Stellino oduševljenje, nakon 25 dana jaje je konačno počelo pucati, a iz njega se izlegao puran. To je bio isti dan kad je i Laurenzi slavila svoj rođendan.

@lostmileorganic That time your dog comes out of the woods with a mystery egg 🤷🏻‍♀️🐣🦃 Happy, healthy, growing and warm! #babyturkey #ReadyForHell #MINDORDERING ♬ Flowers (feat. Nori) - In Love With A Ghost

"Stella je odmah ujutro znala da se nešto događa. Promatrala je inkubator, a onda je iz ljuske jajeta izvirilo biće", kaže Laurenzi za The Dodo.

Iako Laurenzi zasad brine o puranu, planira ga vratiti u njegovo prirodno stanište čim ojača i postane neovisan.

@lostmileorganic 4 days old and landed his first job as head of Pest Patrol 🐛🦃❤️ #babyturkey #MadewithKAContest ♬ The Journey - Sol Rising

Pročitajte više