Petogodišnju Khali život nije mazio, a onda su je udomili dobri ljudi: "Zahvalna je"

Foto: Screenshot HRT

Petogodišnja kujica Khali uživa sa svojim vlasnicima Christianom i Enom koji su joj pružili topli dom i svu ljubav koju zaslužuje. No život je ranije nije mazio.

Christian ju je našao na ulici kad se jednom prilikom vraćao s gaže u tri ujutro. Vjerojatno ju je netko izbacio na ulicu nakon okota.

"Bila je jako mršava i imala je cike do poda. Išla je od auta do auta i žicala hranu. Ja sam otišao po hranu pa smo je hranili tamo na parkingu. U tom trenutku sam odlučio da jednostavno ne pripada ulici, da mora ići sa mnom. Nažalost, morala je ići u sklonište za nezbrinute životinje jer tad nisam imao mogućnosti prihvatiti je doma", ispričao je Christian za HRT.

Kako je sudbina spojila Khali s njenim vlasnicima

🐕 Iako joj je život bio težak, a ona odbačena, petogodišnja Khali, nikada nije izgubila vjeru u ljude. 🥰

Objavljuje HRT Vijesti u Petak, 12. travnja 2024.

"Danas je sretna i zahvalna"

No život je ipak pomazio Khali.

"Nekoliko mjeseci kasnije kad smo mi zajedno tražili stan, izašao je članak o Khali u kojem je pisalo kako je nitko ne želi i da je jako jadna u tom boksu", ispričala je Ena, a Christian je tad odlučio da mora otići po Khali. 

"To je bio taj znak, da jednostavno moram ići po nju i tako se dogodilo", rekao je. Kujica se ispočetka jako bojala stepenica, usisavača, fena, uplašila bi se na zvuk upaljača... Vjerojatno je živjela u nehumanim uvjetima i proživjela sve i svašta. I danas joj je mjesto s nama tu. Sretna je i zahvalna. Sretan sam što sam joj uspio omogućiti taj dom koji je tražila oduvijek", zaključio je Christian.

Pročitajte više